Customer Service Agent (Parttime, 24 uur)

Solliciteer nu

Customer Service Agent (Parttime, 24 uur)

Pieter Pot zoekt een parttime Customer Service Agent die dat extra stapje wil zetten om onze klanten op de beste en meest positieve manier te helpen. Met jouw service hou je onze klanten enthousiast, ook wanneer zij een potje problemen ervaren!

Part-time · Rotterdam

Waar staan we nu?

Met al ruim 5 miljoen bespaarde verpakkingen zijn we hard op weg naar een verpakkingsvrije keten. Met ons doel: Als eerste onze uitdagende businesscase rondkrijgen en andere bedrijven in de voedselketen inspireren om ook het cirkeltje rond te krijgen.

Als groeiende startup ervaart Pieter Pot zo nu en dan de nodige groeipijnen en helaas kunnen we niet voorkomen dat onze klanten daar soms last van hebben. Aan onze Customer Service Agents de taak om onze klanten goed, snel en met een flink potje enthousiasme te helpen! Samen zorgen we ervoor dat onze klanten fan blijven van Pieter Pot, zodat we steeds meer verpakkingen besparen!

Het klantenserviceteam bestaat nu uit één fulltimer en vijf parttimers en onze kantoorhond Gerda. Op maandag, dinsdag en donderdag zien we elkaar op ons kantoor in Rotterdam, de rest van de dagen werken we vanaf huis. 

Pieter Pot op Instagram

Dit is wat jij gaat doen

Als Customer Service Agent ben je het eerste contactpunt van onze klanten. Klantcontact gaat bij Pieter Pot zo'n 80% via de mail of ons contactformulier. Met wat handige tools zijn we een stuk effectiever per mail dan per telefoon én behouden we kwaliteit met onze Pieter's tone voice. Daarnaast hebben we een live chat, onze socialmediakanalen en bellen we onze klanten in complexe of urgente situaties. 

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en onze service. De feedback van onze klanten is heel belangrijk en waardevol, omdat we daarmee onze service verder kunnen verbeteren. Naast dat je een signalerende functie hebt, krijg je ook de mogelijkheid om ideeën over het verbeteren van onze service uit te werken in een eigen project met als doel het voorkomen van nieuwe klantvragen.

Bij Pieter Pot is geen week hetzelfde, daarom is het belangrijk om voldoende betrokken en up-to-date te blijven. We rekenen er op dat je minimaal twee van de drie dagen op kantoor zal zijn. Dat mag natuurlijk altijd meer zijn!

We starten de dag met een check-in om 9 uur. Lunchen gezamenlijk om 12:30, en werken door tot 17:30. Daarnaast hebben we ook verschillende shifts van 4 uur: van 09:00 tot 13:00, van 13:00 tot 17:00 en van 16:30 tot 20:30 uur.

Wat neem jij mee in jouw potje?

Jij bent een energieke collega die:

 • Optimistisch, empathisch en pragmatisch ingesteld is;
 • Iedere klantvraag weer als een nieuwe uitdaging ziet;
 • Houdt van aanpakken;
 • Goed zelfstandig kan werken;
 • Goed kan communiceren in Nederlands en Engels,
  zowel via e-mail als telefoon;
 • Snel nieuwe systemen onder de knie heeft;
 • Op zoek is naar een flexibele baan voor 24 uur per week, voor minimaal een half jaar;

Wat zit er in ons potje?

 • Na een grote groei zijn we terug gegaan naar een wat kleiner team van ongeveer 15 Pieters. Er is dan ook genoeg ruimte voor jou om je eigen ideeën en visies in te brengen en implementeren;
 • De kans om grote impact te maken voor een betere wereld;
 • Potje met geld einde maand, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Korting op jouw verpakkingsvrije boodschappen bij Pieter Pot;
 • De altijd gezellige Pieter Pot borrels en het fameuze Pieter Pot festival.

Yes, je bent er nog steeds!

Ben je enthousiast geworden? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet.